Ford NAA Jubilee no oil pressure

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]

Posted by Adrian on November 14, 2020 at 04:19:01 [URL] [DELETE] :

I have a 53 Jubilee it started making knocking sounds and oil pressure gauge never worked so I shut her down. I bought a new oil pressure gauge started her up and no pressure. removed distributor and with a cut off screw driver turned pump again no pressure and oil appears to be pumping up the oil pump drive shaft big time?? suspecting the relief valve or spring was bad decided to fit brand new pump complete. to cut a long story short same problem spin pump through distributor same thing except more oil comes up shaft .Removed oil pressure gauge line no oil comes up line. removed oil filter no oil appears. Anyone have any ideas? or have a diagram of the oil gallery pressure system? Any Help os suggestion greatly appreciated.

Adrian


Follow Ups:


Post a Followup:
Name   : 
E-Mail : 
Subject: 
Message: To add a single image to your post, click here. To add multiple images to your post, click here. Optional Link URL : http://www.yourwebsite.com Link Title : Website Title Optional Image URL: http://www.myimages.com/mypic.jpg
Enter image characters into the text box.

Press Preview Message button below to proofread message & check if images and/or links are shown before posting message. Press
browser's back button if correction is needed. Press Post Message button on Preview Message page to finalized your post. Thanks!
  
   

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]