Starter stud

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]

Posted by Jon Calder on November 23, 2019 at 15:38:14 [URL] [DELETE] :

Good afternoon all,
Got my 600 Ford running today with new wiring harness. It charges and ammeter works (none of that was wired up before + ammeter was missing). Very proud of myself so far....
Anybody ever use one of these starter stud repair studs?
Usually seem to be part no. ABC508.
Stud for cable on starter is stripped.
Dont think too difficult to dismount + disemble starter to replace but I noticed these repair studs...?
Next question - I assume brass stud should have brass nut?
Anybody know what thread these are? 5/16 x something?
If I use the repair stud do I remove the bottom nut or leave it in place?

I think the repair stud will probably work, just not enuff thread on end of stud with width of cable end.
Many Thanks!


Follow Ups:


Post a Followup:
Name   : 
E-Mail : 
Subject: 
Message: To add a single image to your post, click here. To add multiple images to your post, click here. Optional Link URL : http://www.yourwebsite.com Link Title : Website Title Optional Image URL: http://www.myimages.com/mypic.jpg
Enter image characters into the text box.

Press Preview Message button below to proofread message & check if images and/or links are shown before posting message. Press
browser's back button if correction is needed. Press Post Message button on Preview Message page to finalized your post. Thanks!
  
   

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]