Ford 600 generator

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]

Posted by Jon Calder on November 18, 2019 at 10:53:42 [URL] [DELETE] :

Hi, I'm sure you guys get tired of same questions- I checked the archive first and can't find direct answer so here goes:

Installing wire harness (fron Brillman seems very good). I have the JMOR diagrams, the manuals and etc and have diligently followed, plus directions came with harness. Have not re-started the machine yet as waiting for new ignition switch.
I'm concerned with connections to the gen itself. There are three wires. I found F and G labels on the bottom two wires (close together bottom of gen) and another unmarked wire on top. I "think" I have them on correct.
But I saw a post somewhere that said G could be GEN vice GROUND which would make a difference...
I assumed (always dangerous) that the unmarked wire on top must be ARM(ature). Is correct?
Anybody have a real simple explanation of what's what?
Many Thnaks!


Follow Ups:


Post a Followup:
Name   : 
E-Mail : 
Subject: 
Message: To add a single image to your post, click here. To add multiple images to your post, click here. Optional Link URL : http://www.yourwebsite.com Link Title : Website Title Optional Image URL: http://www.myimages.com/mypic.jpg
Enter image characters into the text box.

Press Preview Message button below to proofread message & check if images and/or links are shown before posting message. Press
browser's back button if correction is needed. Press Post Message button on Preview Message page to finalized your post. Thanks!
  
   

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]