Re: losing antifreeze mix

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]

Posted by Tim Daley(MI) on August 06, 2017 at 07:02:58 [URL] [DELETE] :

In Reply to: losing antifreeze mix posted by Ted Pellerin on August 05, 2017 at 16:31:28:

OK, I'm just putting your comments in my post even though you answered most already -will make any future archive result searches easier to understand. Are you overfilling and causing an overheating condition? If not overheating, how are you verifying the coolant is getting 'lost'? Your '47 2N would have the 2N-8005, 4 PSI pressurized radiator -is that what you have? Do you currently have a thermostat installed? If so, is it installed correctly, in the upper radiator hose, with the pointed end towards the radiator? SEE Tip 25 from Bruce(VA) Also, and I suspect this may be your root cause problem, it is time to pull the radiator as it is plugged up, and get it to your trusty local radiator shop for boiling and restoring. If you have a newer, Cheena made radiator, that could explain a lot as well...

Tim Daley(MI)


Follow Ups:


Post a Followup:
Name   : 
E-Mail : 
Subject: 
Message: To add a single image to your post, click here. To add multiple images to your post, click here. Optional Link URL : http://www.yourwebsite.com Link Title : Website Title Optional Image URL: http://www.myimages.com/mypic.jpg
Enter image characters into the text box.

Press Preview Message button below to proofread message & check if images and/or links are shown before posting message. Press
browser's back button if correction is needed. Press Post Message button on Preview Message page to finalized your post. Thanks!
  
   

[ Follow Ups ] [ Post Followup ] [ N Board Forum ] [ FAQ ]